Publikationer

De tre publikationerna releasades i september 2015 vid Göteborgs Bokmässa. För beställning, skicka en förfrågan till info@ccap.se 

Här här books_2981

(1, 2, 3)

 

1. Här, här och här här och här, här här här och här, här.

En berättelse om en okänd kvinnas resa till mellanmening, och en roman skriven av flera. Pådriven av självförvållade transmediala omfördelningar. Genom en fyrvikt dubbelprägling som spränger språket itu och i det sinnessensiblas trånga glapp, i fiktionens hänsynslösa mod, betäcker sidorna med sitt rhizotaktiska molnstoff. Ord i mängd i tunna trådar, varstans flätandes, spetsknypplade ihoptvinnande itudelade trådar vars narrativ undandrar sig översikten för att göra sig giltig. Denna roman är ett luftbroderi och en road-movie som susar emellan – koreografi som skriver sig isär på drift inuti.

Romanen har uppmärksammats för sin uppfriskande gurleska ton och har välkomnats som ett förnyat exempel av écriture féminine – obehindrad litteratur och radikal feminism i samma andetag.

Text Anja Arnquist, Madeleine Lindh – pådriven av Cristina Caprioli 
Grafisk design Eleonora Bergendal 

Här här books_3021

 

2. Annorstädes

En fotobok utan text, med hundratals bilder som glider förbi, dröjer vid kanten, faller utanför, lämnar en utsikt för nästa. Boken visar upp de skiftande landskap som framträtt medan romanen dansats på drift. Två kvinnofigurer i Nevadas ödemark, uppslukade av utsikten. Fotografier som nedtecknar den poetiska resan, projektets centrala motiv.

Fotografi Anja Arnquist, Madeleine Lindh, Tina Eriksson Fredriksson – pådriven av Cristina Caprioli
Grafisk design Eleonora Bergendal 

Bird high res

 

3. VIKTEXT

En låda fylld med 76 pappersark, tvärveckade och nedklottrade med en (dys)funktionell dialog, tvåhändigt skriven, i stundens hastighet, på direkten. Lådan är ett konst(s)objekt och en upphävd roman.

Text Anja Arnquist, Madeleine Lindh – pådriven av Cristina Caprioli 
Grafisk design Eleonora Bergendal 

img_3936-2