Hyra lokal

På Körsbärsvägen 9 vid Tekniska högskolan i centrala Stockholm delar de två systerorganisationerna c.off och ccap lokal.

ccap och c.off välkomnar såväl enskilda konstnärer som grupper och organisationer att bebo lokalen med sina praktiker eller verksamheter. Lokalen rymmer två dansstudios, två omklädningsrum med dusch, kök, foajé, kontor och är dessutom tekniskt utrustad med wi-fi och PA system. Vår stora studio erbjuder dansmatta med uppvärmt golv, högt i tak och fönster som ger ett fantastiskt ljusinsläpp. Lilla studion erbjuder ett mjukt golv med dansmatta, inga fönster men möjlighet till fullkomlig mörkläggning. 
Hela lokalen är tillgänglighetsanpassad för rullstol.

Total yta 360 kvadratmeter
Stora studion 17 x 9 x 3-4,2 m
Lilla studion 6 x 6 x 3 m

Mer information om lokalens praktiska förutsättningar.

Lokalen är tillgänglig för uthyrning till institutioner, företag och grupper för repetitioner, möten, konferenser, workshops, klasser, seminarier mm. Lokalen hyrs dock inte ut för fester utan är en informell mötesplats som inte är menad att användas som en traditionell scen.

Vidare erbjuder ccap och c.off residens till konstnärer, författare, dansare, koreografer och andra gränsöverträdande aktörer och projekt som saknar tillräcklig finansiering för sitt arbete, som behöver en plats där ett arbete kan invecklas likväl som utvecklas och där fokus läggs på processen snarare än på produkten. 

c.off bereder även en plats för utomstående projekt och publika sammanslutningar som driver konstnärliga och politiskt relevanta diskurser, eller delar samma anförtroende till alternativa utbytesekonomier. Vi är intresserade av och öppna för olika former av nära eller ömsesidiga samarbeten, experiment eller sammanslutningar, i synnerhet med initiativ som väcker kritiskt tänkande, interaktivitet eller alternativa former av kunskapsproduktion.

För information, bokning och pris skicka ett mail till info@coff.se